What's new

Litteratason pureutuminen auttaa yrityksesi kannattavuuden hallinnassa

19 heinäkuuta 2023

Laskentamme muodostaa litteratason seurannan valitsemallasi tarkkuudella. Nyt voit pureutua litteratasolla toteutuneisiin kustannuksiin, mikä auttaa yritystäsi tiedostamaan todelliset kustannukset.

Löydä heikkoutesi ja vahvuutesi kustannusseurannasta

Fondionin avulla pääset pureutumaan projektitasolla tai valitsemallasi litteratasolla toteutuneisiin kustannuksiin. Tämä on keskeinen asia kannattavuuden hallinnassa. Pääset pureutumaan litteratason kustannuksiin reaaliajassa, jolloin voit ottaa huomioon poikkeamat jo heti seuraavaa projektia laskiessasi. Lisäksi voit pureutua litteratason seurantaan myös koko projektimassasta esim. työnjohtajittain, asiakkaittain tai muiden suodattimien avulla.

  • Viimeisimpänä kehitimme mahdollisuuksiasi suodattaa kustannuksia laskennasta muodostuvien litteroiden mukaan. Nyt jo Fondionin käyttäjille tuttuna ominaisuutena luomme laskennassa käyttämistäsi litteroista automaattisesti litteratason kustannusseurannan. 
  • Nyt lisäsimme kustannusseurannan näkymiin litteroittain linkit, joista voit nopeasti avata yksittäisten tapahtumien tasolla olevan erittelyn kyseiseen litteraan tai alalitteraan kuuluvista kustannuksista.
  • Sovi ilmainen esittely saadaksesi laajempi käsitys kustannusseurantamme mahdollisuuksista sinun yrityksesi kohdalla!

Kehitimme taustalogiikkaa taloudellisissa yhteenvetoluvuissa, jotta ne palvelisivat tarkoituksiasi täsmällisesti ja tehokkaasti.

  • Talouden yhteenvetonäkymistä on suorat linkit yksittäisten tapahtumien tarkasteluun, mikä helpottaa pureutumista yrityksesi toimintoihin niin syvällisesti ja vaivattomasti kuin osaat toivoa.

Fondion - Procountor integraation käyttäjille lisättiin mahdollisuus palkkatietojen vientiin

  • Palkkatietojen viennin tiedosto on nyt ladattavissa Tarkista / Laskuta näkymästä muutamalla napin painalluksella.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely