Rakennusala digitalisoituu vauhdilla.


Fondion on rakennusalan ammattilaisten kehittämä nykyaikainen ja moderni järjestelmä, joka keskittyy kannattavuuden mekanismeihin sekä yrityksen ydinprosessien sujuvaan hallintaan.

Rakennusala digitalisoituu, kuten kaikki muutkin alat. Fondion on alansa johtava ratkaisu nuoresta iästään huolimatta. Olemme toimineet rakennusalan ytimessä yli 10 vuotta ja lopulta päätimme rakentaa jotain, jota yritykset ja käyttäjät todella rakastavat. Kaiken lähtökohtana on parempi asiakaskokemus ja koko toimialan kannattavuuden parantaminen, ihmistä unohtamatta.

Lue tarinamme

Toimitko jollain näistä toimialoista? Fondion soveltuu erinomaisesti mm. seuraaville toimialoille:

Korjausrakentaminen
Linjasaneeraus
Toimitilaremontit
Kattoremontit
Huoneistoremontit
Julkisivuremontit
Maanrakennus
Uudisrakentaminen
Perustajaurakointi
Pintakäsittely
Muuraus
Perustukset

Ketteryys

Olemme hyvin lähellä asiakkaita, jolloin pystymme pitämään ketteryyden kehityksessä poikkeamatta omasta road mapistamme. Emme mieti, miten asiat on toteutettu tähän asti, vaan miten asiat kannattaa tehdä jatkossa.

Katso avoimet työpaikat

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Tahdomme toimia asiakkaidemme kanssa avoimesti, toisiamme kunnioittaen.
Tahdomme aina löytää ratkaisun asiakkaan ongelmiin tuomalla merkittävää lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.

Katso avoimet työpaikat

Helppous

Uudelle Fondionin asiakkaalle on tärkeää helppo ja sujuva käyttöönotto sekä helppous päivittäisessä käytössä. Sujuva arki on yksi keskeinen osa-alue Fondionin strategiassa.

Katso avoimet työpaikat

Fondion pähkinänkuoressa

Helppo käyttöönotto

Käyttöönottoprosessimme poikkeaa perinteisestä käyttöönottoprosessista merkittävästi mm. siinä, että haluamme asiakkaidemme keskittyvän hyvin pitkälti omaan ydinliiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttöönottajamme tekevät mahdollisimman paljon asioita asiakkaidemme puolesta jo heti käyttöönottovaiheessa.

Automatisoidut toiminnot

Fondioniin on kehitetty todella paljon automatiikkaa, mikä helpottaa yrityksen arkea. Näistä esimerkkeinä ovat mm. laskutusautomaatio laskutettaville asioille, ostolaskujen ohjaukset laskun oikeille tarkastajille, ostolaskujen automaattinen projektikohdistus, työntekijän korvauksiin liittyvät asiat sekä automaattisesti muodostuva kustannusseuranta litteratasolla.

Kaikki yrityksen ydintoiminnot

Fondionissa on kaikki keskeiset ydintoiminnot rakennusalan yrityksille. Fondionin ydintoimintoja ovat mm. asiakkaiden ja projektien hallinta, tarjous- ja kustannuslaskenta, lisä- ja muutostyöt, tarjous- ja sopimusdokumentit, reaaliaikainen kustannusseuranta, tarvikehinnastot, työntekijänäkymä työaikakirjauksille, palkkamateriaalin muodostus, myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely sekä työntekijä- ja urakkailmoitukset.

Täysi läpinäkyvyys

Fondion tuo yrityksellesi läpinäkyvyyden jokaiseen vaiheeseen, jotka ovat yrityksesi kannalta merkityksellisiä. Fondionin asiakkaat näkevät selkeästi yhdellä näkymällä aktiivisessa hoidossa olevat asiakkuudet, tarjous- ja tilauskannan sekä keskeneräisten projektien osalta kaikki keskeiset tunnusluvut. Fondionin avulla ei tarvitse enää kysellä työnjohtajilta, onko laskutus ajantasalla, onko ostolaskuja tarkastettavana tai onko kaikki työaikakirjaukset tarkistettu.

Reaaliaikaiset luvut

Fondion auttaa havaitsemaan sekä muuttamaan toimintaa kannattavuuden osalta näyttämällä reaaliaikaisen tilanteen eri osa-alueissa niin yksittäisen projektin kuin kokonaisuuden osalta.
Vuoden 2024 alussa lanseerattava kassavirtaennuste laskee automaattisesti kassavirtaennusteen, jossa on huomioitu jokaisen projektin kustannukset sekä tuotot ajanjaksollisesti. Fondionin kassavirtaennuste tulee mullistamaan rakennusalan yritysten taloudellisen ennustettavuuden.

Vapaus valita kirjanpitäjä/tilitoimisto

Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita yritykselleen parhaan mahdollisen tilitoimiston ja kirjanpitäjän. Haluamme, että asiakasyrityksemme kirjanpitäjä käyttää itselleen tuttua taloushallinnon järjestelmää kirjanpitoon. Tämän vuoksi olemme toteuttaneet nykyaikaiset integraatiot suosituimpiin taloushallinnon järjestelmiin, jotka ovat käytössä rakennusalalla (Visma Netvisor, Accountorin Procountor, Talenom sekä Fennoa).

Töihin Fondionille

Tiimimme työskentelee moderneissa toimitiloissamme Espoossa, Kuopiossa, asiakkaidemme luona sekä etänä. Meille hauska, tsemppaava ja avoin työympäristö on kunniakysymys.

Haluatko olla osana rakennustoimialan digitalisaatiota ja kehittää ratkaisua, joka auttaa asiakkaita saavuttamaan paremman kannattavuuden sekä korkeamman asiakastyytyväisyyden?

Katso avoimet työpaikat

Kaikki avoimet työpaikat

Näe Fondion tositoimissa

Sovi esittely täysin sitoumuksetta. Sen aikana saat käsityksen siitä, miten Fondion voi auttaa yritystäsi tehostamaan liiketoimintaansa ja lisäämään kannattavuuttaan.

Sovi ilmainen esittely