What's new

Laskutusautomatiikka laajennettiin koskemaan työaikakirjauksia.

16 kesäkuuta 2023

Laskutusautomatiikka varmistaa, ettei yksikään laskutettava työaikakirjaus ei jää laskuttamatta asiakkaalta.

Laskuta työkirjaukset helpommin

Asetamme työkirjaukset automaattisesti laskutettaviksi, mikäli se on projektin sopimusmuodon kannalta järkevää. Tällä varmistetaan, ettei yrityksilläsi jää yksikään toteuman mukaan laskutettava työ laskuttamatta, koska sinun ei tarvitse itse muistaa tapahtumien keräämistä laskutusta varten - teemme sen puolestasi.

Automatiikkamme auttaa rakentamisilmoituksessa

Nyt myös yrityksellesi työskentelevien ammatinharjoittajien ja vuokratyöntekijöiden tietojen vienti onnistuu mutkattomasti Verohallinnon vaatimaan työntekijäilmoitukseen.

Sama pätee alihankkijoidesi käyttämiin työntekijöihin. Myös alihankkijan vuokratyöntekijöiden ja vuokratyön teettäjien tiedot päivittyvät työntekijäilmoituksen tiedostoon automaattisesti.

Pyysitte negatiivisia määriä laskentaan - saatte ne

Osa Fondionin asiakkaista on toivonut voivansa käyttää negatiivisia määriä tarjous- ja kustannuslaskennassa esimerkiksi romuraudan hyvityksissä tai aukkovähennyksissä. Laskennan työkaluissamme voi nyt käyttää myös negatiivisia määriä. Muut olennaiset luvut kuten tarjouslaskennan kate, hinta ja kustannus sekä yhteydet kustannusseurantaan toimivat loogisesti myös negatiivisten määrien tapauksissa.

Selkeytimme talousosion lukuja

Varmistimme, että talousosion jokainen luku muodostuu helposti ymmärrettävällä ja loogisella tavalla, jotta saat nopealla vilkaisulla kokonaiskuvan projektiesi reaaliaikaisesta taloudellisesta tilanteesta. Muutama poiminta viime aikoina viilatuista lukuarvoista:

  1. Työkirjausten kustannukset ja laskutettavan määrän näet suoraan talouden yhteenvetonäkymästä tai suodattamalla Tarkista / Laskuta -näkymästä.
  2. Ostolaskujen tarkastettavat kustannukset sisältävät kaikkien tarkastamattomien ostolaskurivien summan, minkä ansiosta voit olla varma, ettei tarkastamattomia ostolaskurivejä jää huomiotta.
  3. Yksittäiseen tilaukseen liittyvän laskutuksen toteuma löytyy helposti tilauksen yhteenvetonäkymästä.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely