What's new

Myyntilaskutuksen automatiikka pitää yrityksesi kannattavana ja säästää tunteja

20. syyskuuta 2022

Myyntilaskutuksen voi helposti väittää olevan tärkein taloudellinen toiminto, jota yrityksesi harjoittaa. Tarjoamme työkalut, joilla pidät huolen laskutuksesi tehokkuudesta, tarkkuudesta ja oikeellisuudesta.

Myyntilaskutus on kriittisimpiä edellytyksiä toiminnallesi

Huolellinen myyntilaskutus pitää yrityksesi kannattavana ja on kaiken toiminnan edellytys. Näkemyksemme on, että myyntilaskutuksen pitäisi olla vaivatonta ja nopeaa, mutta ennen kaikkea sen tulisi tuoda yrityksellesi täsmälleen oikeat tulot juuri oikeaan aikaan. Autamme laskutettavien tapahtumien koonnissa, laskun muodostamisessa, laskun lähettämisessä, laskutuksen kokonaistilanteen hallinnassa sekä muiden laskutukseen liittyvien tehtävien hoidossa, jotta kaikki tapahtumat tulevat varmasti oikein laskutetuiksi ja tulosi pysyvät sentilleen sellaisina kuin suunnittelette ja sovitte.

Maksuerinä laskuttaminen

  1. Luomme tarjouslaskennan tietojen ja maksueriin liittyvien tarpeidesi perusteella sopivat maksuerät ilman, että sinun tarvitsee laskea mitään.
  2. Vanhojen maksuerätaulukoiden tuonti Fondioniin onnistuu napin painalluksella. Voit kunkin asiakkaan ja projektin kohdalla valita sille sopivan maksuerätaulukon tai käyttää oletuksena aina samaa.
  3. Automatiikkamme asettaa maksuerät laskutettaviksi ja muistuttaa laskutettavista tapahtumista, jotta yksikään erä ei jää laskuttamatta. Autamme suodattamaan ja valitsemaan kullekin myyntilaskulle oikeat tapahtumat ja muodostamme laskun puolestasi.
Maksuerien luonti onnistuu helposti maksuerätaulukoiden pohjalta. Taulukot syötetään käyttöönottovaiheessa, mutta voit myös muokata ja lisätä niitä myöhemmin.

Laskutyöt

Kustannusten toteuman mukaan laskuttaminen onnistuu Fondionissa yhtä helposti, sillä voit laskuttaa edelleen kaikki kustannukset, kuten ostolaskut, työaikakirjaukset, materiaalikustannukset ja alihankintakustannukset.. Laskutusautomatiikkamme asettaa tarvittavat tapahtumat laskutettaviksi ja ohjelmistomme auttaa muodostamaan laskun.

Laskujen lähettäminen

Voit valita laskun lähetystavan asiakaskohtaisesti. Kun oikeat tapahtumat on koottu laskulle, voit lähettää laskun napin painalluksella asiakkaalle valitsemasi laskutustavan mukaisesti.

Muodostamme laskun laskutusautomatiikkamme avulla valitsemiesi tapahtumien mukaisesti.

Taloushallinnon rajapinnat

Olemme toteuttaneet myyntilaskutuksen rajapinnat Talenomin, Procountorin ja Netvisorin kanssa (päivitetty 1.8.2023). Mikäli yritykselläsi on jokin näistä käytössä, myyntilaskut lähtevät Fondionista napin painalluksella taloushallinnon järjestelmään. Tutustu lisää integraatioihin kutakin erikseen käsittelevässä tiedotteessa, joihin pääset klikkaamalla logoja.

Tai kaikki samaan aikaan ja samassa paikassa

Yksi todellisia vahvuuksiamme on se, miten monissa eri toiminnoissa pystymme yrityksesi toimintaa edistämään. Asiakkuuksien ja projektien hallinta, tarjous- ja kustannuslaskenta, litteroitu kustannusseuranta, työkirjaukset, palkkatietojen käsittely, taloushallinnon rajapinnat, verohallinnon vaatimat ilmoitukset, varastonhallinta sekä monet muut ominaisuudet ovat vahvasti mukavuusalueellamme. Varaa maksuton esittely, jotta voimme keskustella siitä, miten parhaiten täytämme tarpeitasi.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely