What's new

Netvisorin ja Fondionin rajapinnat asiakkailla käytössä. Tarkkuutta, helppoutta ja läpinäkyvyyttä.

9 heinäkuuta 2023

Myynti- ja ostolaskujen rajapinnat Netvisorin kanssa vapauttavat aikaa arjessasi, jotta voit keskittyä juuri niihin asioihin, jotka sinulle merkitsevät!

Netvisor × Fondion integraatio - pelkkää nautintoa!

  • Myynti- ja ostolaskujen suorat rajapinnat Netvisorin ja Fondionin välillä ovat valmiit ja asiakkaillamme käytössä!
  • Automatiikkamme auttaa sinua myyntilaskulle tulevien tapahtumien koonnissa sekä laskun lähettämisessä juuri oikeanlaisena
  • Muutamana nostona viimeisimmistä kehityksen kohteista: Jatkokehitimme kustannusseurannan seurantakohteiden, kuten kustannuspaikkojen ja kustannuslajien yhteensopivuutta Netvisorin kanssa sekä uusimme ohjeviestejä kertomaan käyttäjällä tarkemmin, mitä tehdä missäkin tilanteessa, jos laskulta puuttuu tietoja tai sillä on vääriä tietoja.
  • Sovi ilmainen esittely tutustuaksesi taloushallinnon integraation tuomiin mahdollisuuksiin, oli sinulla sitten käytössä Talenom, Procountor, Netvisor tai Fennoa.

Kesän mittaan olemme päivittäneet kustannusseurannan taustalogiikkaa

  • Kustannusseurantamme on kaiken A ja O ja vaikka mitä muuta.
  • Viimeisimpänä päivitimme taas muutaman yhteenvetoluvun taustalogiikkaa kattamaan kummallisempiakin tilanteita joita talouden seurannassa voi ilmetä. Kaikki tämä tapahtuu, jotta kustannusseurantamme voisi olla luotettavin kumppanisi nyt ja aina.
  • Kehitämme jatkuvasti koko Fondionin käyttöliittymän taustalogiikkaa nopeuttaen, varmistaen ja helpottaen järjestelmämme käyttöä.

Lisäsimme mahdollisuuksiasi hallinnoida alihankkijoita Fondionissa

  • Voit nyt myös lisätä, muokata, ja poistaa alihankkijoidesi työntekijöiden tietoja Fondionissa. Tämä mahdollistaa entistä kattavamman automatisoidun työntekijätietojen viennin rakentamisilmoitusta varten

Aloita Fondionin käyttö

Paranna liiketoimintasi kannattavuutta
Reaaliaikanen näkymä huomiseen
Moderni työkalu
Sovi esittely