What's new

Uudistamme tarjous- ja sopimustekstien käsittelyä – tarjousten ja sopimusten useat tekstipohjat!

15. marraskuuta 2023

Olemme päivittäneet järjestelmäämme mahdollistamaan useampien oletustekstipohjien lisäämisen tarjouksiin ja sopimuksiin. Tämä uudistus sallii nopean sopivan tekstipohjan valinnan, tehostaen kommunikaatiota asiakkaiden kanssa ja vähentäen manuaalista työtä.

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kehittäneet järjestelmäämme vastaamaan yritysten erilaisiin tarpeisiin tarjousten ja sopimusten laatimisessa. Eri asiakasryhmille ja erilaisten projektien tapauksissa on toisinaan tarpeen lähettää erilaisia tarjouksia ja sopimuksia. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa useampien oletustekstipohjien lisäämisen ylläpitoon, ja niistä valinnan yksittäistä tarjousta tai sopimusta laatiessa.

Voit nyt hallinnoida useita oletustekstejä tarjouksille ja sopimuksille sivulla Ylläpito > Tarjouslaskenta > Tarjous- ja sopimusasetukset, vastaavasti kuin aiemminkin on voinut tehdä sopimusehtojen kanssa samalla sivulla. Tämä tarkoittaa, että voit luoda ja valita tilanteeseen sopivimman tekstipohjan yksittäiselle tarjouslaskelmalle, tarjoten paremman ja henkilökohtaisemman palvelun asiakkaillesi.

Miten uutta ominaisuutta käytetään?

  1. Siirry sivulle Ylläpito > Tarjouslaskenta > Tarjous- ja sopimusasetukset.
  2. Lisää haluamasi oletustekstit "Tarjouksen ja sopimuksen tekstipohjat" -osioon.
  3. Kun luot tai muokkaat yksittäistä tarjouslaskelmaa, voit valita sopivan oletustekstin valmiiksi määritellyistä vaihtoehdoista.

Tämä uudistus tehostaa työskentelyäsi säästäen aikaa ja vaivaa. Lisäarvona tämä ominaisuus mahdollistaa tarkemman ja kohdennetumman viestinnän asiakkaidesi kanssa, parantaen asiakastyytyväisyyttä ja vähentäen manuaalista työtä tarjous- ja sopimusdokumenttien hallinnassa.

Olemme sitoutuneita jatkuvaan kehitykseen ja pyrimme tarjoamaan työkaluja, jotka tukevat liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Useita tarjousten ja sopimusten tekstipohjia sivulla Ylläpito > Tarjouslaskenta > Tarjous- ja sopimusasetukset

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely