What's new

Voit nyt valita ostolaskun kuvan myyntilaskun liitteeksi ja tuntikirjauksella näytettävät litterat

2. heinäkuuta 2024

Ostolaskurivien edelleen laskutuksessa ostolaskujen kuvat liitetään automaattisesti myyntilaskun luonnokselle. Voit valita, lähetetäänkö kuva myyntilaskun liitteenä. Voit poistaa tarpeettomat litterat (kategoriat) työntekijän näkymästä tuntien kohdistuksesta, mikä tekee työkirjauksista selkeämpiä ja helpommin käytettäviä.

Ostolaskujen kuvat tarjotaan liitettäviksi myyntilaskuille, kun laskutat ostolaskurivejä eteenpäin

Myyntilaskulla “Liitteet” osiossa voit valita kunkin liitteen kohdalta kytkimellä, lähetetäänkö se myyntilaskun mukana vai ei. Jos kuva on liitetty laskulle automaattisesti ostolaskulta, liitteen lähetys on oletuksena pois päältä. Jos lisäät itse myyntilaskulle liitetiedoston, liitteen lähetys myyntilaskun mukana on oletuksena päällä.

Lisäsimme myös myyntilaskujen liitteille esikatselun, jotta voit helpommin tarkastaa liitteet ennen laskun lähettämistä. Jos laskutat samalla myyntilaskulla useita ostolaskurivejä, kaikkien ostolaskujen kuvat tuodaan tarjolle myyntilaskun luonnokselle.

Voit valita työkirjauksen tuntien kohdistuksessa näytettävät litterat

Näkymässä Ylläpito > Tarjouslaskenta > Laskentarakenteiden hallinta on uusi kategoriakohtainen asetus “Näytä työkirjauksella”. Tämän avulla saat työntekijän näkymästä selkeämmän, kun työntekijän valittavissa kirjauksella on vain litterat, joille halutaan kohdistettavan työtunteja.

Kun rajaat haluamiasi kategorioita valittaviksi työkirjauksilla, kannattaa samalla tarkastaa, että sivulta Ylläpito > Taloushallinto löytyvä kustannusseurannan tarkkuustason valinta vastaa työkirjauksilla tavoiteltua seurannan tarkkuustasoa.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely