Määrälaskenta pdf-kuvista

Määrälaskenta pdf-kuvista

Määrälaskenta pdf-kuvista on mahdollista suoraan Fondionista. Se mahdollistaa piirustusten helpon mittaamisen PDF-muodossa ilman tarvetta tulostaa niitä paperille, avata niitä muissa ohjelmissa tai tehdä manuaalisia laskelmia.

Kuvasta mittaaminen Fondionin avulla

Jos huomaat tekeväsi määrälaskentoja tai tarkistavasi mittoja PDF-piirustuksista, Fondion voi auttaa sinua tekemään työsi huomattavasti nopeammin!

Halusimme luoda jotain hyvin yksinkertaista ja helppokäyttöistä, jotta kaikenkokoiset rakennusalan yritykset saavat käyttöönsä ajan säästämisen työkaluja, joiden avulla kannattavuutta saadaan jälleen nostettua paremmaksi.

Kuvasta mittaaminen Fondionin avulla helposti

Pdf-kuvista mittaaminen on tehty Fondionin avulla niin helpoksi, että tulet yllättymään, kun et tarvitse enää pitkiä kursseja onnistuaksesi asiassa.

Pdf-kuvista määrälaskentaa

Kun voit tehdä määrälaskentaa pdf-kuvista ilman erillistä määrälaskentaohjelmistoa, hoidat kaiken entistä helpommin suoraan Fondionin sisällä.

Fondionin avulla määrälaskenta pdf-kuvista käy helposti, jolloin myös määrät siirtyvät suoraan laskentaan ja sitä kautta kustannusseurantaan.

Voiko kuvista mittaamista tehdä enää helpommaksi?

Määrälaskenta pdf-kuvista – Suoraan Fondionista

Kun teet määrälaskentaa pdf-kuvista Fondionin avulla, tehostat liiketoimintaasi merkittävästi:

  • Voit unohtaa manuaalisen mittaamisen ja lisätä tunteja päivääsi
  • Säästät rahaa digitaalisten piirustusten avulla
  • Pystyt tekemään tarkempia materiaaliarvioita
  • Työskentelet pelkästään Fondionilla tarvitsematta muita ohjelmia
  • Pdf-kuvista suoritetut määrälaskennat kulkeutuvat suoraan laskentaan muodostaen budjetin ja mahdollistaen reaaliaikaisen kustannusseurannan

Manuaalinen määrälaskenta vie aikaa ja on ikävää: niiden tekemiseen kuluu tunteja, ellei peräti päiviä. Digitaalisten piirustusten ja mittauksen avulla voit käynnistää projektit nopeammin kuin koskaan.

Käytätkö liikaa rahaa piirustusten tulostamiseen ja tarpeettomiin materiaalikustannuksiin?

Vähemmän hukkaa tarkkojen materiaaliarvioiden avulla. Fondionin kuvasta tapahtuvan määrälaskennan avulla vähennät inhimillisten virheiden mahdollisuutta, pidät kaikki samalla sivulla lisäten työmaan tehokkuutta sekä parannat yrityksen kannattavuutta.

Alaa mullistava ratkaisu kuvasta mittaamiseen

Fondionin ratkaisu kuvasta mittaamiseen on rakennusalaa mullistava, koska se ei ainoastaan helpota urakkalaskentaa, vaan tarjoaa samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden parantaa yrityksesi kannattavuutta entisestään.

Kun kaikki onnistuu helposti ja saumattomasti yhdellä ohjelmistolla, kannattavuuden mekanismit saadaan toimimaan yrityksesi hyödyksi.

Pdf-kuvista määrälaskennan tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja käytännöllisempää.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely