Rakennusalan ERP

Rakennusalan ERP – Valitse oikea järjestelmä menestykseesi

Rakennusalan ERP toiminnanohjausjärjestelmä (Enterprise Resource Planning) on keskeinen työkalu, joka voi tehostaa yrityksesi prosesseja ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Kun valitset ERP-järjestelmää rakennusalalle, on tärkeää löytää ratkaisu, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita ja tukee toimintasi kehittämistä.

Miksi rakennusalan yritys tarvitsee ERP-järjestelmää?

Miksi rakennusalan toimijoilla on hyvä olla käytössä jokin rakennusalan ERP-toiminnanohjausjärjestelmä:

 1. Monimutkaisten Prosessien Hallinta: Rakennusalalla on usein monia liikkuvia osia, kuten eri osapuolia, työvaiheita ja materiaaleja. ERP-järjestelmä auttaa hallitsemaan näitä prosesseja tehokkaasti ja minimoimaan virheet.
 2. Tietojen Keskittäminen: ERP kokoaa eri toiminnot yhteen, kuten myynnin, tuotannon, varastonhallinnan ja laskutuksen. Tämä helpottaa tiedonkulkua ja varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ovat helposti saatavilla. Parhaimmillaan se automatisoi kustannusseurannan litteratasolla ja mahdollistaa myös reaaliaikaisen kassavirtaseurannan.
 3. Tehokkuuden Lisääminen: Parhaat ERP-järjestelmät yksinkertaistavat prosesseja, poistavat turhia työvaiheita ja tarjoavat reaaliaikaista tietoa yrityksen tilanteesta. Näin voit tehdä parempia päätöksiä ja parantaa toiminnan tehokkuutta.

Fondion on suunniteltu vastaamaan rakennusalan ERP-tarpeisiin. Sen avulla sinulla ei tarvitse olla useaa eri järjestelmää käytössä, samalla kun sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja esimerkiksi tilitoimistoa valittaessa. Fondionin ERP-toiminnanohjauksesta löydät nimittäin integroituna alan johtavat järjestelmät esimerkiksi määrälaskentaan ja työajanseurantaan. Ja mikä parasta, integraatiot toimivat täysin saumattomana osana Fondionia.

Rakennusalan ERP-järjestelmä - Mitä huomioida valittaessa?

Kun alat valitsemaan ERP-ohjelmistoa rakennusalan yrityksellesi, pidä mielessä ainakin seuraavat asiat:

 1. Soveltuvuus Toimialalle: Valitse sellainen erp-ohjelmisto, mikä on suunniteltu nimenomaan rakennusalalle. Sen tulisi olla helppo käyttää työmaaympäristössä ja tukea alan tyypillisiä toimintoja.
 2. Räätälöitävyys: On tärkeää, että voit räätälöidä järjestelmän omiin tarpeisiisi sopivaksi. Näin varmistat, että se vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita.
 3. Integrointi Mahdollisuudet: Tarkista, että valittu järjestelmä voidaan integroida muihin käytössä oleviin ohjelmiin ja järjestelmiin. Tämä varmistaa sujuvan tiedonkulun eri järjestelmien välillä.
 4. Käyttöönoton Tuki: Varmista, että järjestelmän toimittaja tarjoaa riittävää koulutusta ja tukea käyttöönoton aikana. Hyvä tuki on tärkeää, jotta voit hyödyntää järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti.

Rakennusalan ERP: Fondion takaa sujuvamman arjen

Fondion tarjoaa helppokäyttöisen rakennusalan ERP-järjestelmän, joka on suunniteltu erityisesti rakennusalan tarpeisiin, kuten remontointiin, saneeraukseen, rakentamiseen ja urakointiin.

Järjestelmämme helpottaa työmaan arkea ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa toimintasi tehostamiseksi.
rakennusala-erp-fondion

Valitsemalla oikean ERP-järjestelmän voit parantaa yrityksesi tehokkuutta, minimoida virheet ja varmistaa asiakastyytyväisyyden. Fondionin avulla voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti sujuvampaa ja kannattavampaa toimintaa rakennusalalla.

Valitse oikea ERP-ohjelmisto rakennusalalle: Fondionin asiantuntijan vinkit

Rakennusalan ERP-ohjelmiston valinta voi olla haasteellinen tehtävä, koska markkinoilla on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Fondionin asiantuntijat haluavat tarjota sinulle muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun:

 1. Toimialan tarpeiden ymmärtäminen: Ennen ERP-järjestelmän valintaa on tärkeää ymmärtää rakennusalan erityispiirteet ja tarpeet. Valitse järjestelmä, joka on suunniteltu nimenomaan rakennus- ja urakointialan vaatimuksia varten. Fondionin rakennusalan ERP-ohjelmisto on räätälöity vastaamaan juuri näitä tarpeita.
 2. Käyttäjäystävällisyys: ERP-järjestelmän käyttöönotto ja käyttö on sujuvaa, kun järjestelmä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Valitse sellainen ratkaisu, joka ei vaadi pitkää oppimiskäyrää ja jonka käyttöönotto sujuu jouhevasti.
 3. Räätälöitävyys ja Integroitavuus: Jokainen rakennusyritys on erilainen, joten valitse järjestelmä, joka voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Lisäksi varmista, että valitsemasi rakennusalan ERP voidaan helposti integroida muihin käytössä oleviin ohjelmistoihin ja järjestelmiin. Fondionista löydät valmiit rajapinnat helposti, esimerkiksi JCAD-määrälaskentaohjelmaan, taloushallinnon johtaviin tilitoimistoihin, työajanseurantaan sekä moniin muihin alan johtaviin ohjelmiin.
 4. Asiakastuki ja Koulutus: Hyvä asiakastuki ja kattava koulutus ovat avainasemassa onnistuneessa rakennustoimijoille suunnatun ERP-ohjelman käyttöönotossa ja käytössä. Valitse järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa tukea sekä kattavaa koulutusta käyttäjille.
 5. Turvallisuus ja Tietosuoja: Rakennusalan ERP-järjestelmässä käsitellään usein arkaluontoisia tietoja, kuten asiakastietoja ja palkkatietoja. Siksi on tärkeää varmistaa, että valitsemasi järjestelmä tarjoaa riittävän tietoturvan ja tietosuojan.
erp-ohjelmisto-rakennusalalle

Fondion tarjoaa kattavan ratkaisun rakennusalan ERP-tarpeisiin

Fondionin ERP-ohjelmisto on helppokäyttöinen, räätälöitävissä oleva ja integroitavissa muun muassa tilitoimistojen järjestelmiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista asiakastukea ja koulutusta sekä varmistamme tietoturvan ja tietosuojan kaikissa ratkaisuissamme.

Valitsemalla Fondionin ratkaisun saat kumppanin, joka ymmärtää rakennusalan tarpeet ja auttaa sinua tehostamaan toimintaasi sekä parantamaan kannattavuuttasi.

Ota tästä yhteyttä meihin jo tänään ja aloita matka kohti tehokkaampaa ja kannattavampaa rakennusliiketoimintaa!

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely