What's new

JCAD-määrälaskentaohjelman ja Fondionin välille tehty integraatio

12 kesäkuuta 2023

Fondion sai kunnian olla ensimmäinen rakennusalan järjestelmä, mihin on suora integraatio JCAD-määrälaskentaohjelmasta. Mittaa määrät kuvista JCAD:n määrälaskentaohjelmistolla ja tuo määrät laskentaan Fondionissa nappia painamalla.

Määrälaskentaohjelma JCAD:ista suora rajapinta Fondioniin

Määrälaskentaohjelma JCAD on suunniteltu rakennusalan määrälaskentaan hyvin monenlaisissa projekteissa. JCAD:n määrälaskentaohjelman ja Fondionin välille on luotu rajapinta, joka mahdollistaa kuvista mitattujen määrien tuonnin Fondioniin napin painalluksella.

Fondion laskee JCAD-määrälaskentaohjelmistosta tuoduista tiedoista automaattisesti työ-, materiaali-, alihankinta- ja muut kustannukset taustalla. Fondionissa käyttäjä voi lisäksi laskea esimerkiksi matka- ja majoituskustannukset, joita ei mitata kuvista.

Lisätietoja rakennusalan määrälaskennasta tästä sekä JCAD:stä heidän omilta nettisivuiltaan osoitteessa https://www.jcad.fi tai JCAD:n esittelyvideosta.

Määrälaskenta – Ohjelma helpottaa arkeasi merkittävästi

Kun kyseessä on rakennusalan määrälaskenta, ohjelma helpottaa arkea merkittävästi. Fondionin ja JCAD-määrälaskentaohjelmiston integraatio on tietynlainen virstanpylväs, koska integraatio toimii käyttäjälleen niin saumattomasti ja helposti.

Fondion sai kunnian olla ensimmäinen rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä, mistä on suora integraatio JCAD-määrälaskentaohjelmaan. Se kuvastaa hyvin Fondionin modernia alustaa, joka taipuu helposti alan tarpeisiin.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely