Tarjouslaskentaohjelma rakennusalalle

Tarjouslaskentaohjelma – Enemmän kauppaa, paremmalla katteella

Fondionin tarjouslaskentaohjelma auttaa yritystäsi hallinnoimaan tarjouksia alusta loppuun. Luot tarjoukset verkossa ja lähetät ne suoraan asiakkaallesi – Helposti, tarkasti ja ammattimaisesti!

Tarjouslaskentaohjelma, joka luo automaattisesti kustannusseurannan

Fondionin tarjouslaskentaohjelma luo automaattisen kustannusseurannan projektillesi. Sen avulla lähetät helposti tarjouksia sekä nykyisille että potentiaalisille asiakkaille. Kun asiakas hyväksyy tarjouksen, lähetät helposti tilausvahvistuksen ehdotetun tarjouslaskennan perusteella.

Tarjouksesi ja tilauksesi lähetetään sujuvasti asiakkaille suoraan sähköpostitse Fondionin toiminnanohjausjärjestelmästä.
Tarjouslaskentaohjelma-rakennusala-fondion

Ohjelma rakennusalan tarjouslaskentaan – Sinä päätät, mitä tarjouksessa pitää olla

Fondionin tarjouslaskennan ohjelmalla luot ammattimaisia tarjouksia muun muassa mallien, tuoterekisterin, päivitettyjen toimittajaehtojen ja omien vakiotekstiesi perusteella.

tarjouslaskentaohjelma-fondion

Jos haluat sisällyttää tarjoukseen piirustuksia, kuvia tai muita asiakirjoja, voit helposti liittää ne tarjouslaskentaohjelmiston luoman tarjouksen liitteiksi.

Lopputulos on ammattimainen tarjous, joka on asiakkaalle selkeä, helposti hyväksyttävä sekä yrityksenne kannalta oleelliset ehdot sisältävä.

Rakennusalan tarjouslaskentaohjelma, joka turvaa selustasi

Fondion on rakennusalan tarjouslaskentaohjelmisto, joka turvaa yrityksesi selustan. Sen lisäksi, että saat laskettua tarjoukset nopeasti ja tarkasti, Fondion luo projekteillesi kustannusseurannan, jota voit seurata reaaliaikaisesti projektien etenemisen yhteydessä.

Varsinkin kuluttajapuolella: mitä nopeammin, selkeämmin ja ammattimaisemmin saat tarjouksen asiakkaalle, sitä todennäköisemmin voitat asiakkaan puolellesi.

Yrityksesi kannalta olennaista on se, että tarjouslaskenta on helppoa ja tarkkaa. Sinun täytyy olla varma siitä, kustannukset on laskettu oikein ja lasketut katteet tulevat toteutumaan.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely