What's new

Uusi tulostusasetus mahdollistaa hinnan tulostusvalinnan kategoriakohtaisesti

26. huhtikuuta 2024

Erotu joukosta laadukkailla ja ammattimaisilla tarjousdokumenteilla. Tarjousdokumenttia koskevilla tulostusasetuksillamme saat tulostettua kullekin tarjoukselle täsmälleen ne luvut ja muut tiedot, jotka tilaajan on syytä tietää.

Voit nyt valita kategoriakohtaisesti, tulostetaanko sen hinta tarjousdokumentille vai ei

Tämän valinnan voit tehdä joko ylläpidossa, jolloin valinta vaikuttaa kyseiseen kategoriaan kaikilla tarjouksilla, tai yksittäisellä tarjouslaskennalla, jolloin valinta vaikuttaa vain sillä laskennalla. Molemmissa paikoissa asetus löytyy klikkaamalla kategorian rivin kohdalta kolmea pistettä ja painiketta “Muokkaa”. Aukeavassa modaalissa voit valita asetuksen “Salli hinnan tulostaminen” päälle tai pois. Oletuksena valinta on päällä.

Jo aiemmin on ollut mahdollista valita, tulostetaanko kaikki kategoriatason hinnat tarjoukselle vai ei. Tämä valinta onnistuu edelleenkin näkymässä Tilaus > Tarjouslaskenta > Tulosta / Lähetä. Löydät myös runsaasti muita tulostusasetuksia tästä näkymästä, jotta voit muokata tarjouksen juuri mieleiseksesi. Tulostussetukset nopeuttavat hyvän tarjousdokumentin luontia moninkertaisesti verrattuna sen manuaaliseen muokkaamiseen.

Vinkki:

Tällä ominaisuudella voit nyt näyttää esim. haluttujen pääkategorioiden hinnat ja piilottaa alakategorioiden hinnat, jolloin tarjouksella näkyy selkeästi osa-alueittain, mistä hinta muodostuu, ilman, että mahdollisten alakategorioiden hinnoittelu näkyy.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely