Kustannuslaskentaohjelma rakennusalan tarpeisiin

Kustannuslaskentaohjelma, joka tekee kaiken laskennan helposti ja tarkasti

Fondion on kustannuslaskentaohjelma, jonka avulla laskenta onnistuu helposti ja pohjautuu todellisiin kustannuksiin. Ohjelma on suunniteltu rakennusalan erityistarpeisiin.

Fondionin kustannuslaskentaohjelma koko rakennusprosessiin

Fondion on rakennusalan kustannuslaskentaohjelma, joka tekee töiden laskemisen ja tarjousten jättämisen helpoksi sekä lisää varmuutta ja luotettavuutta koko projektin elinkaaren ajan.

Tarkat kustannusarviot varmistavat, että projektit valmistuvat budjetissa ja ajallaan, mikä lisää kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä.
kustannuslaskentaohjelma-rakennusalalle-fondion

Fondionin avulla voit helposti luoda laskelmia ja tehdä tarjouksia useista projekteista lyhyemmässä ajassa. Samalla varmistat, että tarjousdokumentit ovat ammattimaisia, ja niissä on määritelty tarkkaan, mitä tarjous sisältää ja mitä se ei sisällä. Tällä tavoin vältät epäselvyydet, samalla kun mahdollistat luonnollisen tavan laskuttaa projektin mahdollisista lisätöistä.

Kustannuslaskenta – Ohjelmalla nopeasti jäsennelty ja yksityiskohtainen laskelma

Luo nopeasti yksityiskohtaisia laskelmia ja jätä enemmän tarjouksia. Fondionin avulla varmistat, että laskenta perustuu todellisiin kustannuksiin, eikä esimerkiksi keskiarvoihin.

Kun materiaalitoimittajan hintamuutokset päivittyvät halutessasi koko laskentaan, voit olla varma, että myös materiaalikustannukset ovat oikeat. Ja mikäli et itse havaitse muutoksia, Fondion osaa kyllä huomauttaa niistä.

Fondion tekee oikeiden kustannusarvioiden luomisesta helpompaa laskentavaiheessa.

Tämä luo mahdollisuuksia parantaa yrityksesi kannattavuutta ja vähentää riskejä myöhemmin projektissa. Olisi ikävää huomata, että koko loppuvuoden projektit on myyty perustuen virheellisiin tietoihin!

Fondion on rakennusalan ohjelmisto, joka vie toimintasi seuraavalle tasolle!
kustannuslaskentaohjelma-kokemuksia-fondion

Helppo käyttöönotto

Fondionin kustannuslaskentaohjelman käyttöönotto käy helposti. Aloituspalaverissa kokenut käyttöönottotiimimme käy yhdessä kanssa läpi yrityksenne tarpeet.

Mahdolliset nykyiset laskentapohjanne tuodaan käyttöönottotiimimme toimesta suoraan Fondioniin, jotta ohjelma on alusta alkaen tehty juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Samalla te voitte keskittyä ydinliiketoimintanne tekemiseen, ilman että tarvitsee ottaa katsetta pois siitä kaikista olennaisimmasta.

Kun kaikki on valmista, käyttöönottotiimimme opastaa teitä käyttämään modernia ja helppoa toiminnanohjausjärjestelmäämme, samalla kun näette miten laskenta luo automaattisesti teidän tarpeiden mukaan räätälöidyt tarjousdokumentit sekä kustannusseurannan ja kassavirtaennusteet.

Kaikki tämä helpottamaan liiketoimintanne mahdollisimman kannattavaa pyörittämistä.

Rakennusalan kustannuslaskentaohjelma helpottamaan arkea

Moni rakennusalan toimija Suomessa on lähestynyt kustannuslaskentaa hyvinkin kevyin perustein. Saattaa esimerkiksi olla, että laskennassa ei ole huomioitu vaikkapa tarkemman tason jaottelua, jolloin yrityksen oppiminen jää vajaaksi.

Kustannuslaskenta luo kuitenkin perustan yrityksen kannattavuudelle.
kustannuslaskenta-ohjelma-fondion-kokemuksia

On siis tärkeää, että valitsemasi kustannuslaskentaohjelma mahdollistaa sen, että kannattavuuden mekanismit alkavat toimia yrityksesi hyödyksi. Kannattaa tutustua aiheeseen tarkemmin lukemalla tästä Opas kannattavuuteen rakennusalalla.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely