Rakennusalan ohjelmisto

Rakennusalan ohjelmisto, joka vie toimintasi seuraavalle tasolle

Fondion on rakennusalan ohjelmisto, jonka avulla rakennusyrityksesi saa parhaat mahdolliset edellytykset viedä toiminnanohjauksen seuraavalle tasolle. Ohjelmistomme sisältää lukuisia toimintoja, jotka helpottavat rakennusyrityksenne arkea. Fondionin työkalut auttavat sinua kaikessa suunnittelusta ja seurannasta aina laadunvalvontaan – ja paljon enemmän.

Ohjelmisto rakennusalan yrityksille – Parantamaan kannattavuutta

Fondion on ohjelmisto rakennusalan yrityksille. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi, samalla kun sen perimmäinen tarkoitus on parantaa liiketoimintanne kannattavuutta.

Rakennusalalla on tarjolla paljon erilaisia ohjelmistoja, joten kannattaa investoida hetki aikaa ja selvittää millainen rakennusalan ohjelmisto palvelee tarpeitanne parhaiten.

Rakennusalan ohjelmisto, joka on räätälöity rakennusyrityksille

Fondionin ohjelmisto auttaa rakennusyrityksiä parantamaan toiminnan tehokkuutta ja hallintaa. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet aina suunnittelusta ja seurannasta aina laskutukseen ja raportointiin saakka.

Fondion auttaa yritystäsi tekemään parempia päätöksiä ja optimoimaan resurssien käyttöä, mikä johtaa usein parantuneeseen kannattavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Fondionin avulla rakennusyritykset voivat siirtyä perinteisestä manuaalisesta työstä digitaaliseen ja automatisoituihin prosesseihin, jotka parantavat tehokkuutta, vähentävät virheitä ja säästävät sekä aikaa että kustannuksia pitkällä aikavälillä.

rakennusalan-ohjelmisto-fondion

Projektin- ja kannattavuuden seuranta ohjelmiston avulla

Saat järjestelmän avulla kokonaisvaltaisen kuvan kaikista projektin- ja kannattavuuden seurantaan liittyvistä asioista. Voit esimerkiksi nähdä kaiken projektin aikaisen ajankäytön sekä kustannukset rakennusprojektillesi reaaliaikaisesti.

Tällä tavoin ei tarvitse tehdä jälkilaskentaa, vaan sinulla on reaaliaikainen näkymä tapahtumiin.

Pystyt reaaliajassa seuraamaan, kuinka paljon rakennusmateriaalia on käytetty rakennusprojektissa. Lisäksi voit seurata kaikkea liittyen kannattavuuteen ja muihin liiketoiminnan kannalta keskeisiin mittareihin. Kaikki esitetään visuaalisesti helpossa näkymässä.

Toisin sanoen voit reaaliaikaisen kustannusseurannan avulla viedä yrityksesi projektin- ja kannattavuuden seurannan aivan uusiin ulottuvuuksiin, kun käytössäsi on Fondionin moderni rakennusalan ohjelmisto.

Rakennusalan ohjelmisto, joka tuo tarkan kustannuslaskennan rakennusprojekteihisi

Fondionin rakennusalan ohjelmistolla voit hallinnoida kaikkea projektienne kustannuslaskentaan liittyvää.

Voit esimerkiksi nähdä, kuinka monta työtuntia projekteissa on käytetty litteratasolla.

Saat yleiskuvan siitä, kuinka monta työtuntia kukin työntekijä on käyttänyt projektissa, mihin aika on mennyt ja vastaako se budjetointia.

Kun tieto on käsissäsi reaaliajassa, ehdit reagoida poikkeamiin heti.

Lisäksi voit suunnitella ja laskea kaiken materiaalinkulutuksen projektiisi – ja tehdä sen vaikkapa integroidun määrälaskentaohjelmiston avulla. Voit helposti suunnitella ohjelmiston avulla, kuinka paljon materiaalia tarvitsee hankkia, jotta projekti olisi kannattava. Samoin voit saada keskitetyt hallinnolliset mahdollisuudet tarkastella kaikkea materiaalinkulutusta rakennusprojektissasi.

ohjelmisto-rakennusalalle-fondion

Työaikojen raportointi osana ohjelmistoa

Fondionin työaikojen raportointityökalu auttaa helposti rekisteröimään työtunnit suoraan matkapuhelimesta, tabletista tai työpöydältä. Näin työajanseuranta helpottuu huomattavasti.

Fondion on rakennusalan ohjelmisto, jonka työaikojen raportointityökalun avulla saat aina tarkan aikaraportoinnin projekteillesi.

Rakennusalan ohjelmisto helpottamaan arkea

Parhaimmillaan rakennusalan ohjelmisto helpottaa yrityksen sekä sen työntekijöiden ja alihankkijoiden arkea merkittävästi. Kun tarjouslaskenta luo automaattisesti kustannusseurannan projektillesi, pystyt tehostamaan liiketoiminnan kannattavuutta.

Samalla riskit vähenevät, koska pääset eroon jälkiseurannasta.

Sen sijaan, että katsoisit jatkuvasti taustapeiliin, yhtäkkiä yrityksellänne on selkeä näkymä nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Liity mukaan rakennusalan digitalisaation vallankumoukseen valitsemalla kannattavuuden mekanismit kuntoon laittava rakennusalan ohjelmisto!

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely