Projektinhallintaohjelma rakennusalalle

Projektinhallintaohjelma rakennusalalle – Kannattavuus kuntoon

Mikäli etsinnässä on projektinhallintaohjelma rakennusalalle, kiinnitä huomiota projektinhallintaohjelmiston helppokäyttöisyyteen. Rakennussalan toiminnassa projektien seuranta on keskeinen osa liiketoimintaa ja sillä on suuri vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen.

Projektinhallintaohjelmisto rakennusalan erityistarpeisiin – Fondion

Miksi erityinen projektinhallintaohjelmisto rakennusalan tarpeisiin? Eikö sama onnistuisi millä tahansa työkalulla?

Rakennusalan projektit sisältävät yleensä suuren likviditeetin ja koostuvat monista eri osaprojekteista ja projektityypeistä, joten on tärkeää voida seurata projektinhallintaohjelmistolla tulosta kussakin osaprojektissa ja voida toimia ja reagoida projektin ohjaamiseksi.

Projektinhallintaohjelmisto rakennusalalle työmaa tabletti kädessä

Tämä ei aina ole helppoa, koska tietomäärä on usein hajallaan eri lähteissä (esim. tarjouslaskenta, kustannusseuranta, kustannuslaskentajärjestelmä, liiketoimintajärjestelmä, laskutusjärjestelmä ja palkanlaskentajärjestelmä), mikä tekee manuaalisesta tietojen keräämisestä työlästä ja pahimmassa tapauksessa harhaanjohtavaa.

Moderni projektinhallintaohjelma rakennusalalle

Modernin projektinhallintaohjelman avulla on mahdollista kerätä kaikki tiedot alaluokkaisista lähteistä yhteen paikkaan integraatioiden avulla. Tiedot tulevat helposti saataville työntekijöille, ja heidän tietoisuutensa projekteista lisääntyy, kun he voivat käyttää aikaa oikeisiin asioihin.

Työnjohtajien ja esimiesten ei tarvitse hyppiä eri ohjelmien välillä tarkistaakseen projektit ja tehdäkseen ennusteita.

Oikeiden tietojen avulla ajoissa on mahdollista tehdä analyysiä ja ohjata projekteja, mikä tekee budjetoinnista, ennustamisesta ja suunnittelutyöstä paljon tarkempaa ja laadukkaampaa.

Projektinhallintaohjelma rakennusalalle työmaakuvassa mies

Rakennusalan projektiseuranta projektinhallintaohjelmistolla

Yksikään organisaatio ei ole toisen kaltainen. Siksi voit Fondionilla valita, millä tasolla haluat hallita projektiseurantaa.

Tuen avulla eri parametrien hallinta eri tasoilla organisaatiossa antaa rajattomat mahdollisuudet räätälöidä projektiseurantaasi. Se voi koskea kaikkea muutoksiin ja lisätöihin eri tasoilla kateosuuden ja projektianalyysien suhteen.

Projektiseurantatyökalun ei välttämättä tarvitse muuttaa työtapoja, vaan sen on myös sovittava organisaation tarpeisiin. Riippumatta siitä, haluatko tarkistaa projektin tili-, rakennusosaa- tai resurssitasolla, järjestelmän tulisi tukea tätä. Kokemuksemme perusteella tämä lisää sekä käyttäjien hyötyä että osallistumista.

Projektinhallintaohjelmisto rakennusalalle Fondion kokouspalaveri

Projektinhallintaohjelma rakennusalalle – Eroon ikävistä yllätyksistä

Fondion-ratkaisullamme kaikki projektin tiedot voidaan kerätä yhteen paikkaan tukemaan projektiseurantaa organisaatiollenne sopivalla tavalla. Tarjouslaskenta luo automaattisesti kustannusseurannan, minne voidaan ohjata ostolaskujen käsittely projektitasolla.

Ei tarvita montaa eri järjestelmää reaaliaikaiseen projektinseurantaan, vaan pystytään heti näkemään miten mikäkin projekti sujuu ja reagoimaan mahdollisiin muutoksiin nopeasti.

Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää siitä, miten tehokas ja automatisoitu projektiseuranta, jossa projektiin liittyvät tiedot kerätään yhteen paikkaan, antaa mahdollisuuden tehdä entistä kannattavampaa liiketoimintaa rakennusalan alati muuttuvissa, haasteellisissa olosuhteissa - varsinkin kun rakentamisen projektinhallinta on avainasemassa menestymisen kannalta.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi maksuton esittely