Toiminnanohjausohjelmisto rakennusalalle

Toiminnanohjausohjelmisto rakennusalan tarpeisiin

Fondion on toiminnanohjausohjelmisto rakennusalan tarpeisiin. Moderni ja helppokäyttöinen ohjelma tehostaa liiketoimintaa ja antaa mahdollisuuden kannattavampaan liiketoimintaan.

Toiminnanohjausohjelmisto rakennusalan toimijoille – Parantamaan kannattavuutta

Fondionin avulla rakennusalan yritykset voivat viedä toiminnanohjauksen uudelle tasolle, sillä Fondionin toiminnanohjausohjelmisto tarjoaa helppokäyttöisen ohjelman urakkalaskentaan, kustannusseurantaan sekä kassavirtaennustamiseen ja sitä kautta koko liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen.

Tarjoamamme ratkaisut auttavat yritystäsi parantamaan omistajien, hallituksen ja muiden työryhmien välistä yhteistyötä.

Kun liiketoiminnan perustoimia pystytään helposti tehostamaan, ja saadaan seuranta reaaliaikaiseksi, kannattavuuden mekanismit alkavat tuottamaan hedelmää yrityksesi kassaan.

Kuinka Fondion voi auttaa toiminnanohjauksessa?

Fondionin ydin on alusta-ajattelussa. Me pyrimme ratkaisemaan liiketoiminnan kannalta merkittävimmät asiat siten, että yrityksesi pystyy tekemään mahdollisimman kannattavaa liiketoimintaa sekä pärjäämään entistä paremmin yhä kilpaillummassa rakennusalan markkinassa.

Helppokäyttöisyys on Fondionin ytimessä. Toiminnanohjausohjelmiston täytyy olla niin helppo käyttää, että kuka tahansa voi käyttää sitä arjessaan helposti.

toiminnanohjausohjelmisto-fondion-rakennusala

Laskenta kuntoon helpolla ohjelmistolla

Teet sitten tarjouslaskentaa tai kustannuslaskentaa niin Fondionin avulla pääset eroon kaikista inhimillistä virheistä, samalla kun laskenta luo projekteillesi reaaliaikaisen kustannusseurannan, jonka avulla pystyt heti reagoimaan asioihin. Kun kustannusseuranta päivittyy silmiesi edessä työmaan edetessä, pääset heti kiinni osa-alueittain, mitkä osa-alueet toimivat ja mitä voidaan jatkokehittää.

Fondionin on rakennusalan yrityksille suunniteltu toiminnanohjausohjelmisto, mikä tehostaa toimintoja, parantaa kannattavuutta ja on samalla todella helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä.

Kustannusseuranta kuntoon helpolla ohjelmistolla

Reaaliaikainen kustannusseuranta auttaa yritystä huomaamaan poikkeamat jo projektin aikana.

Reaaliaikaisesti saatavat toteumakustannukset auttavat ymmärtämään poikkeamien syyt sekä tekemään konkreettiset muutokset jatkoa ajatellen, jotta projektien kannattavuus pysyy oikealla tasolla.

toiminnanohjausohjelmistolla kustannusseuranta kuntoon työmaalla

Samalla yrityksesi ymmärrys kasvaa vuosi vuodelta, mikä tekee yrityksestäsi entistä kilpailukykyisemmän markkinoilla.

Taloushallinto kuntoon toiminnanohjausohjelmiston avustamana

Kun valitset Fondionin toiminnanohjausohjelmistoksi, pystyt valitsemaan parhaan mahdollisen tilitoimiston taloushallinnon kumppaniksi.

Kun taloushallinnosta on saumaton integraatio Fondioniin, pystyt hoitamaan kaikki päivittäiset asiat vain Fondionin kautta jopa ilman tarvetta kirjautua sisään eri järjestelmiin.

toiminnanohjausohjelmisto-taloushallinto-fondion

Lue aiheesta tarkemmin:

Kassavirran seuranta kuntoon ohjelmistolla

Tarjoamme reaaliaikaisen projektien ja kannattavuuden seurannan sekä mahdollisuuden vaikuttaa kassavirran kehittymiseen.

Kassavirtaan voidaan vaikuttaa rakennusalalla useilla tavoin. Ja Fondionin avulla vielä helpommin!

Maksuerälaskutuksessa valmiiksi kassavirran kannalta optimaalisesti mietityt maksuerät, kuten koko laskutuksen nopeus ja helppous ovat aivan keskeisiä asioita siihen, että yrityksesi maksukyky säilyy sellaisena kuin sen pitääkin.

Toiminnanohjausohjelmistolla kannattavuus kuntoon

Ohjelmistomme on suunniteltu nimenomaan rakennualan tarpeisiin. Tarjoamme joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Asiakkaamme saavat aina yksilöllistä ja asiakaskeskeistä palvelua, koska sinä asiakkaana olet meille ensisijaisen tärkeä kaikessa tekemisessämme!

Kun me pystymme auttamaan sinua saamaan yrityksesi kannattavuuden kuntoon, samalla oma liiketoimintamme kasvaa. Sen vuoksi Fondion on alun perin perustettu ja sen eteen teemme päivittäin määrätietoisesti töitä.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely