Rakennusalan digitalisaatio

Rakennusalan digitalisaatio – Vallankumous Fondionin johtamana

Rakennusalan digitalisaatio on ollut jotakuinkin hidasta. Digitalisaatio rakennusalalla on kuitenkin kovassa nosteessa, eikä vähiten Fondionin johdosta.

Digitalisaatio rakennusalalla

Digitalisaatio rakennusalalla on väistämätöntä. Me Fondionilla emme ole vain olleet todistamassa tämän vallankumouksen alkua, vaan olemme sitoutuneet viemään alan kehitystä eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Fondionin tarjoamat innovatiiviset ratkaisut ovat vastaus moniin rakennusteollisuuden kohtaamiin haasteisiin. Yksi keskeinen ongelma on ollut tuottavuuden puute, mikä johtuu osittain tehottomista työprosesseista ja hukkaan menevästä ajasta.

Fondion on sitoutunut ratkaisemaan rakennusalan kannattavuuden esteitä digitalisaation avulla.

Kannattaa lukea kirjoittamamme Opas kannattavuuteen rakennusalan projekteissa. Siitä saat hyvän katsauksen siihen, kuinka rakennusalan digitalisaation myötä alan yrityksillä on entistä paremmat mahdollisuudet laittaa kannattavuuden mekanismit kuntoon omassa liiketoiminnassaan.

rakennusalan digitalisaation Fondion mobiilissa kuvassa

Rakennusalan digitalisaatio Suomessa

Rakennusalan digitalisaatio Suomessa etenee hyvää vauhtia, joskin alan yritykset eivät edelleenkään toimi läheskään optimaalisella tavalla, mitä tulee liiketoiminnan järkevään johtamiseen digitaalisesti.

Kuvittele työmaa, jossa jokainen työntekijä voi saada reaaliaikaista tietoa työtehtävistään ja tarvittavista resursseista älypuhelimensa välityksellä. Tämä ei ole enää utopiaa, vaan todellisuutta Fondionin helpon toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Työnjohto puolestaan pystyy näkemään reaaliaikaisesti, miten kukin rakennusprojekti etenee, ja varmistamaan samalla nopean reagoinnin mahdollisiin poikkeamiin.

Työmaiden digitalisointi on mahdollistanut entistä paremman resurssien hallinnan ja tehokkaamman tiedonjakelun, mikä on johtanut merkittäviin tuottavuuden kasvuihin.
digitalisaatio rakennusalalla Suomessa työtehtävät mobiiliin

Fondionin ratkaisut eivät rajoitu pelkästään työmaalle. Ne ulottuvat myös helposta tarjouslaskennasta reaaliaikaiseen kustannusseurantaan ja kassavirran ennustamiseen ja optimointiin. Fondionin avulla yritykset voivat tuottaa nopeasti ja tarkasti tarjouksia asiakkailleen ja seurata projektien kustannuksia reaaliajassa.

Näin liiketoiminnan kannattavuus paranee merkittävästi.

Fondionin filosofia rakennusalan digitalisaatiossa

Keskeinen osa Fondionin filosofiaa on yhteistyö ja vuorovaikutus sekä asiakkaiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Haluamme olla mukana digitalisoimassa tulevaisuuden rakennusalaa yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Fondionin käyttäjät eivät ole pelkästään asiakkaita, vaan kumppaneita, joiden kanssa rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tavoitteena se, että pystymme mahdollistamaan asiakkaillemme entistä kannattavamman liiketoiminnan tekemisen.

”Lähdimme aikanaan sijoittamaan Fondioniin, koska näimme selkeän tarpeen Fondionin kohdemarkkinoiden digitalisoinnissa. Fondion on kehittänyt ainutlaatuisen palvelualustan ja luonut kovaa kasvua turbulentissa markkinassa”, sanoo Icebreaker VC:n Riku Seppälä.

Tulevaisuus rakennusalalla on digitalisaatioon perustuva, ja Fondion on valmiina olemaan tämän muutoksen eturintamassa. Fondionin kehittämä ainutlaatuinen palvelualusta jatkaa vahvaa kasvuaan. Nyt Fondionista löytyy myös määrälaskenta pdf-kuvista, joten voit tehdä helposti määrälaskennan kuvista ja määrät siirtyvät suoraan laskentaan, jossa yrityksellänne on jo valmiina kaikki oikeat hinnat. Tätä kautta tekeminen helpottuu ja nopeutuu aivan merkittävästi, samalla kun virheiden määrä vähenee.

Liity mukaan rakennusalan digitalisaatioon kohti tehokkaampaa ja kannattavampaa rakentamista Fondionin modernin ja ainutlaatuisen rakennusalan erp-ohjelmiston kanssa.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely