Urakkalaskentaohjelma

Urakkalaskentaohjelma rakennusalan erityistarpeisiin

Fondion on urakkalaskentaohjelma, jolla määrälaskenta onnistuu nopeammin ja saat tarkemmat kustannusarviot sekä kilpailukykyisemmät tarjoukset. Varmista projektisi menestys suorittamalla urakkalaskenta nopeasti ja tarkasti sekä tekemällä määrälaskenta helposti ja ammattimaiset tarjoukset nopeasti.

Urakkalaskentaohjelma – Mikä se on?

Urakkalaskentaohjelma on kustannuslaskennan kokonaisratkaisu, joka on suunniteltu rakennusyrityksille, urakoitsijoille ja eri alojen rakennusliiketoimintaan. Urakkalaskentaohjelmistolla pystytään vähentämään virheitä ja tekemään muun muassa urakkalaskentaa nopeammin ja kannattavammin.

Urakkalaskentaohjelman avulla rakennusalan ammattilaiset voivat tehokkaasti seurata kustannuksia ja hallita projektin budjettia sekä ennen projektin alkua että sen elinkaaren aikana.
urakkalaskentaohjelma fondion

Fondion-urakkalaskentaohjelmistosta löytyy toimintoja, mitkä helpottavat muun muassa urakkalaskentaa, määrälaskentaa, tarjousten luomista sekä kustannusseurantaa ja kassavirtaennustamista.

Urakkalaskentaohjelmisto, mihin sitä tarvitaan?

Kilpaillulla rakennusalalla urakkalaskentaohjelmat alkavat olemaan lähes välttämättömiä rakennusyrityksille ja urakoitsijoille liiketoiminnan kilpailukyvyn säilyttämiseksi.

Yleisesti ottaen itsenäinen urakkalaskentaohjelmisto toimii saumattomasti yhteen kirjanpito-ohjelmistojen kanssa.
urakkalaskentaohjelma fondion ip-heikkilä

Fondionin urakkalaskentaohjelma on rakennusalan ammattilaisten suunnittelema, joten se on luotu rakennusalan eri toimijoiden tarpeita laajasti kuunnellen. Niinpä muun muassa kuvasta mittaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Kun kuvasta mitatut määrät siirtyvät automaattisesti laskentaan, missä yrityksellä on omat liiketoimintakohtaiset hinnat ja kustannukset, niin silloin urakkalaskenta on todellisiin kustannuksiin perustuvaa. Lisäksi yritys tulee reaaliaikaisesti oppimaan, missä osa-alueilla sen kannattavuus on kohdillaan, ja missä on vielä parannettavaa.

Tällä tavoin yrityksen kannattavuus saadaan ajan saatossa huomattavasti paremmaksi.

Reaaliaikainen kustannusseuranta päivittyy Fondionin urakkalaskentaohjelmistoon suoraan työmaalta, jolloin johdolla on koko ajan käytettävissään reaaliaikainen kuva projektien kannattavuudesta. Tällä tavoin asioihin pystytään reagoimaan välittömästi, eikä jälkilaskennan kautta.

urakkalaskentaohjelmisto fondion kustannusseuranta

Mitä hyötyä urakkalaskentaohjelmasta on?

Fondion-urakkalaskentaohjelmalla saatte muun muassa nämä asiat kuntoon:

  • Todellisiin kustannuksiin perustuva laskenta
  • Kuvasta mittauksesta määrät suoraan laskentaan
  • Laskennasta automaattisesti teidän näköiset tarjousdokumentit
  • Automaattiset osto- ja myyntilaskujen kohdennukset (Talenom, Fennoa, Procountor ja Netvisor)
  • Litteratason kustannusseuranta automaattisesti halutulle tarkkuudelle
  • Työmaiden ja yrityksen kannattavuuden reaaliaikainen seuranta ja optimointi
Jo sadat asiakkaat ovat parantaneet Fondionin avulla kannattavuuttaan merkittävästi.
urakkalaskentaohjelman hyödyt

Fondionin urakkalaskentaohjelma on suunniteltu tarjoamaan rakennusyrityksille kilpailuetua muun muassa tarkkojen ja luotettavien laskelmien avulla. Yhä useampi yritys ottaa käyttöön modernin teknologian tarjoamat mahdollisuudet urakkalaskennassa, koska enää ei ole varaa ravistella hintoja hihasta.

Voit tutustua urakkalaskentaohjelmistoomme täysin sitoumuksetta. Katsotaan yhdessä voisiko se tuoda merkittäviä hyötyjä myös teidän liiketoimintaanne. Aloita tästä.

Fondionin käyttö on helppoa

Parantaa liiketoimintasi kannattavuutta
Saat reaaliaikaisen näkymän huomiseen
Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Sovi esittely